06 553 48 982           cornelis@control4mkb.nl        

Over Control4MKB

Control4MKB is in 2013 opgericht door Cornelis van Kralingen. Onder deze vlag is hij actief als Zelfstandig Controller.

Over Cornelis van Kralingen

Mijn naam is Cornelis van Kralingen. Vanaf het VWO ben ik begonnen bij Mazars in Apeldoorn. Daar heb ik de eerste zes jaar van de opleiding tot RA aan Nyenrode gevolgd.

Daarna ben ik overgestapt naar Visser & Visser Accountants & Belastingadviseurs te Barneveld en ben daar tot maart 2013 Relatiebeheerder / Controleleider geweest, met name actief op de Audit-afdeling.

Met ingang van 1 april 2013 ben ik Control4MKB gestart met als doel als Zelfstandig Controller met name middelgrote ondernemingen te ondersteunen met kwalitatief goede en flexibele oplossingen.

Onder eigen vlag heb ik een aantal freelance opdrachten in de accountancy uitgevoerd, onder andere voor Accon AVM en SynCount Accountants & Belastingadviseurs.

Sinds april 2013 ondersteun ik het management van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht als controller. Naast de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie, begrotingen en rapportages richt ik mij ook op het verbeteren van alle bedrijfsprocessen en procedures, waarbij efficiëntie en effectiviteit de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Ook voor kortlopende ondersteuning op het gebied van controlling en financiële ondersteuning ben ik beschikbaar. Denk hierbij aan de tijdrovende voorbereiding van accountantscontrole, het verbeteren van de administratieve organisatie / interne beheersing en het opzetten en verzorgen van managementinformatie.